About Me

My Photo
Johor Bahru, Malaysia
Welcome to my blog.. I have always enjoy at cooking & baking and currently in love with cupcakes & cakes making. So, if you guys eager to taste my collection of cakes, do not hesitate to give me a call to order..

Contact me

cake_lovers1@yahoo.com
h/p - 012 723 2209

How to order??

1st
Write an email or call me. Indicate your name, mobile, delivery/self pickup, delivery date and address.

2nd
Specify your order by indicating your selected flavours, designs, quantities and special messages.

3rd
Please take note that 50% deposit is required for each order. You order will only be considered as confirmed once I have received the deposit.
~Please make your order 3 days in advance or 2 weeks in advance for big event to avoid disappointment.

To make payment via maybank2u.com, this is my account number 1512-0410-7325

Please revert the receipt to my email address, cake_lovers1@yahoo.com when transferring the money, or your order will not be accepted.
TQ

Beutskin Essence

Beutskin Essence

Choc Moist Cake + Choc Fudge

Choc Moist Cake + Choc Fudge

Brownies Cake

Brownies Cake

Kek Kukus Buah Buahan

Kek Kukus Buah Buahan

Black Forest Cake

Black Forest Cake

Blueberry Cake

Blueberry Cake

Lebanese Marble

Lebanese Marble

Hantaran Cake

Hantaran Cake

Birthday

Birthday

Dariku Untukmu

Dariku Untukmu

Sweet Set

Sweet Set

Blueberry Cheesetart

Blueberry Cheesetart

Egg Tart

Egg Tart

Kotak Hati untuk Kamu

Kotak Hati untuk Kamu

4pcs Chocolate

4pcs Chocolate
minimum order 10 box

Tuesday, March 11, 2014

:: All About Potato ::


Nak rasa kesedapan kentang ini??

Enroll for class now..

All About Potato

22 March 2014 (Saturday)
10.30am - 3pm

Module : 
Baked Potato
Chewy Cheese
Mini Shepherd Pie
Tuna Mayo Patato

Venue : 
Azie Bakery & Training Centre,
No 9 , Jalan Sri Perkasa 2/18,
Taman Tampoi Utama,
81200 Johor Bahru.

Semi Hands on class

Fee : RM180

Deposit RM50

Msg/Call/WhatsApp : Linda 0127232209
or
email to bakingclass_azie@yahoo.com

Wednesday, December 18, 2013

:: Choc Moist Cake ::


nak infm ni yg kami ada buat extra choc moist cake..
so sesiapa nak bole call/sms/whatsapp Linda 
+60127232209

Chocolate Moist topping Chocolate Fudge
size 6inch
RM15


:: Gelombang Rainbow Cookies ::

salam semua..
lamanye x update blog ni..
da bersarang pun..

nak inform kat korang ni skrg ni yg skrg ni ada promotion utk Rainbow Cookies & Biskut Lidah Kucing..
so sesiapa yg berminat nak order bole 
call/sms/whatsapp 
Linda +60127232209

packaging dlm botol agar biskut tidak masuk angin..
lg satu senang pas mkn botol boleh digunakan semula.


Yg sedia ada buat masa ini adalah

Rainbow Cookies
&
Biskut Lidah Kucing

50pcs

RM17

p/s : akan dtg akan ada perisa peanut butter, mocha, strawberry & paprika..
tp kena tgu dulula..

Linda buka order juga kepada sesiapa yg nak jadi agen jualan utk produk ni..
bole call direct..
Linda tawarkan harga yg istimewa..


Tuesday, September 3, 2013

happy tuesday!!

salam..
lama x update kan..
skrg ni kt gantung apron lg..
sbb my husband suh fokus kat my dotter..
kt pun cuma part timer baker je..
siang da seharian kat office 
time mlm tu jela nak bermain dgn anak..
lgpun kalau dapat order buat asal bole x best..
kalau nak buat cake ni biasanye dgn sepenuh hati & tumpuan..
kalau baked cake pun on weekend utk mkn sendiri.. 
untuk puaskan hati..


buat masa ni sesiapa yg nak order kt akan pas pad my auntie
lg pun die ada own bakery 'Azie Bakery & Training Centre'
ctc no 0127258574
kalau ada yg nak attend class pun bole ke link ni..
 

Tuesday, June 25, 2013

:: List Kek Lapis 2013 ::


Kek Lapis Betawi
8 x 8
RM70

Kek Lapis Prune
8 x 8 
RM70

Kek Lapis Asam Manis
8 x 8
RM70

Kek Lapis Cadburry
8 x 8
RM75

Kek Lapis Blueberry
8 x 8
RM70

Kek Lapis Lengit Alur
8 x 8
RM70

Kek Lapis Idola
7 x 10
RM80

Kek Lapis Batik Kenyalang
8 x 8
RM80

Kek Lapis Puncak Kasih
8 x 8 
RM125

 Kek Lapis Sabuk Sultan
8 x 8
RM80

 Benji Roll
RM35

Kek Kukus Buah
8 x 8
RM65

kalau ada yg berminat order utk raya jgn lupa contact Linda.
harga kek x termasuk caj pos ye..
harap maklum..

Monday, June 24, 2013

:: Tempahan untuk kek lapis 2013 dibuka ::

salam semua..
rasanya da lama x update blog ni..
maafla jika ada yg buka entry asik sama je..

kt nak infm yg kt da open order untuk kek lapis bagi tahun 2013 ni..

so sesiapa yg nak bole call/whatsapp/sms 
Linda 0127232209
kalau yg nak email pun bole
cake_lovers1@yahoo.com

p/s : gmbr nti kt kasi up entry lg satu ye..

Friday, February 1, 2013

:: February Offer for SNE ::








salam semua..
kat sini i nak kasi promosi skit..
hanya untuk February saje tau..

SNE - RM190
Beutskin - RM210
Excel Tea - RM80

with free postage
Sbh/Srwk add RM10

call/sms/whatsapp
012 7232209

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails